ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

КОЗЈИ СИР, СЛАТКО ОД ВИШАЊА И МЕШАВИНА ЗА ИМУНИТЕТ – НАЈБОЉЕ ИЗ МАЧВЕ

Козји сир са газдинства професора Момчила Будимировића из Глушаца, слатко од вишања које праве „Црнобарке“ и мешавина меда и прополиса за имунитет Момчила Лацковића из Клења добитници су специјалних признања на јуче завршеном 16. Сајму етно хране и пића у Београду.

Овим признањима је потврђен квалитет домаћих производа које сваке године на сајму излажу произвођачи из општине Богатић у организацији Туристичке организације.

Поред награђених на сајму су се представили Љиљана Граовац, Браниша Јуришић, Веге Цегер, Мачвански шпајз, Етно парк „Авлија“ и социјално предузеће Авлија одрживог развоја Каритаса из Шапца.

Свој штанд имала је и Гачића магаза која се на сајму представила у организацији Привредне коморе Србије.

Д.Г.

Related Images:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *