Bojana Mitrovic 739x642 - БОЈАНИ (26), МЛАДОЈ МАЈЦИ И БАЈКЕРКИ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРИЧИНОВИЋА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ОПЕРАЦИЈУ У АТИНИ
ИСТАКНУТО ТРАКА

БОЈАНИ (26), МЛАДОЈ МАЈЦИ И БАЈКЕРКИ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРИЧИНОВИЋА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ОПЕРАЦИЈУ У АТИНИ

pin - БОЈАНИ (26), МЛАДОЈ МАЈЦИ И БАЈКЕРКИ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРИЧИНОВИЋА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ОПЕРАЦИЈУ У АТИНИ

Бојана Митровић (26) из Мачванског Причиновића код Шапца је пре два месеца  сазнала да болује од ендометриозе. Лекари су јој рекли да је болест у четвртом стадијуму и предложили хитну операцију с обзиром на могућност да се обољење прогресивно шири на више органа и нерве. Решење Бојаниног здравственог проблема је лапароскопска операција у Атини за коју је, уз трошкове одласка и боравка на клиници, неопходно око 2 милиона динара.

1 630x630 - БОЈАНИ (26), МЛАДОЈ МАЈЦИ И БАЈКЕРКИ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРИЧИНОВИЋА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ОПЕРАЦИЈУ У АТИНИ

О болести и могућностима излечења, осим од лекара, све је сазнала од другарице из Шапца која је исти здравствени проблем имала прошле године и успешно је оперисана у Грчкој.  Међутим,  после првог контакта са клиником није било могуће заказати операцију пошто мора  да се плати унапред.

– Болест ми је променила живот. Болови које трпим су из дана у дан јачи  јер је захваћено неколико унутрашњих органа, али  и ишијадични нерв због чега се тешко крећем. Имам  и проблема са несаницом и других здравствених компликација. Болови умину када попијем лекове, а онда се поново јављају – каже Бојана.

Операција, која је једини пут до оздрављења, требало би да се обави што пре. Лапароскопским захватом познатим као ексцизија одстраниће се болесно ткиво и део здравог како се болест не би вратила.

Хумани људи су се ујединили да помогну Бојани.  Међу првима су то учиниле „колеге“  бајкери пошто је она председница шабачке секције женског бајкерског клуба „ladies“ из Новог Сада. Бајкери су организовали хуманитарну журку  у Шапцу, неколико је заказано у наредном периоду у другим местима, а у Мачванском Причиновићу биће одржана 14. септембра на иницијативу мештана овог села. Деца из Шапца су, уз подршку родитеља, припремала и продавала лимунаду и зараду уплатили за Бојанино лечење.

Bojana Mitrovic2 627x630 - БОЈАНИ (26), МЛАДОЈ МАЈЦИ И БАЈКЕРКИ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРИЧИНОВИЋА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ОПЕРАЦИЈУ У АТИНИ

Храбра Бојана је, упркос борби за оздрављење духовита и пуна оптимизма,  не скида осмех са лица док прича о великој љубави према моторима, занимању фотографа  којим  тренутно не може да се бави и узбуђењу због поласка њеног сина у први разред основне школе.

Помоћ Бојани Митровић се може уплатити слањем СМС поруке са бројем 237 на 2407 (Фондација „Хуманост без граница“) и уплатом на један од рачуна:

Динарски:160-6000002006055-55

Девизни:160-6000002008205-07

IBAN:RS35160600000200820507

SWIFT/BIC:DBDBRSBG

Related Images: