Козји сир са газдинства професора Момчила Будимировића из Глушаца, слатко од вишања које праве „Црнобарке“ и мешавина меда и прополиса за имунитет Момчила Лацковића из Клења добитници су специјалних признања на јуче завршеном 16. Сајму етно хране и пића у Београду.
Овим признањима је потврђен квалитет домаћих производа које сваке године на сајму излажу произвођачи из општине Богатић у организацији Туристичке организације.
Поред награђених на сајму су се представили Љиљана Граовац, Браниша Јуришић, Веге Цегер, Мачвански шпајз, Етно парк „Авлија“ и социјално предузеће Авлија одрживог развоја Каритаса из Шапца.
Свој штанд имала је и Гачића магаза која се на сајму представила у организацији Привредне коморе Србије.
Д.Г.